Keitija Perija kļuvusi par populārāko tvitera lietotāju (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Amerikāņu dziedātāja Keitija Perija aizvadītā gada laikā kļuvusi par populārāko tvitera lietotāju ar 50 miljoniem sekotāju.

Milzīgo skaitli viņa sasniedza pagājušonedēļ. Pēdējā gada laikā Perija tikusi pie 18 miljoniem jaunu sekotāju, kas ļāvis viņai pārspēt lielākos konkurentus - skandalozo kanādiešu dziedātāju Džastinu Bīberu un popdīvu «Lady Gaga». Bīberam patlaban ir 49,1 miljons sekotāju, bet «Lady Gaga» lepojas ar 41 miljonu sekotāju.

«Kāds brīnišķīgs piektdienas vakars! Pagatavoju sviestmaizi, noskatījos «The Business of Being Born», pavadīju vakaru kopā ar kaķi. Ak, jā, un tagad man ir 50 miljoni sekotāju! Ak, kāda parasta diena,» tviterī jokoja dziedātāja.

Amerikāņu zvaigznei Britnijai Spīrsai ir 35 miljoni sekotāju, bet barbadosiešu dziedātājai Riannai - 34 miljoni sekotāju. Savukārt dziedātājam Džastinam Timberleikam ir tikai nedaudz vairāk par 30 miljoniem tvitera sekotāju.

Mūzika ir visvairāk apspriestais temats tviterī. Pērn tika publicēts vairāk nekā miljards tvītu par mūziku, turklāt puse no visiem aktīvajiem tvitera kontiem seko vismaz vienam mūziķim, liecina mūzikas žurnāla «Billboard» apkopotā informācija.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu