Kažociņš sniegs Vējonim padomus par informācijas tehnoloģijām (24)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Bijušais Satversmes aizsardzības biroja (SAB) vadītājs Jānis Kažociņš kļuvis par aizsardzības ministra Raimonda Vējoņa (ZZS) ārštata padomnieku informācijas tehnoloģiju un starptautiskās drošības jautājumos, aģentūrai LETA pastāstīja Aizsardzības ministrijas Militāri publisko attiecību departamenta direktors Kaspars Galkins.

Kažociņš atalgojumā saņems 996 eiro pirms nodokļu nomaksas.

Kažociņš ar starptautiskās drošības un informācijas tehnoloģiju jautājumiem darbojās arī demisionējošās valdības aizsardzības ministra Arta Pabrika (V) birojā.

Jau ziņots, ka līdz ar Kažociņu aizsardzības ministra birojā strādā vēl četri cilvēki. Vējoņa biroju vada Egita Kazeka, bet padomus militārajos jautājumos sniedz bijušais Militārās policijas komandieris Andris Kalniņš. Vējoņa ārštata konsultants stratēģiskās plānošanas un attīstības jautājumos ir Ģirts Kalniņš.

Aizsardzības ministrijas parlamentārais sekretārs ir bijušais Saeimas deputāts, Satversmes aizsardzības biroja darbinieks un laikraksta "Diena" komentētājs Andrejs Panteļējevs (LZP).

LETA arī vēstīja, ka 22.janvārī notika uzbrukums bijušajam SAB vadītājam Kažociņam. Uzbrucēji bijuši vismaz divi un izmantojuši gāzes baloniņu. Kažociņam nodarītās traumas uzreiz pēc uzbrukuma tika raksturotas kā vieglas. Par notikušo ir sākts kriminālprocess par huligānismu personu grupā, ja tas saistīts ar miesas bojājumu nodarīšanu.

Komentāri (24)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu