Foto: Briļļu modes tendences pavasarim un vasarai (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šī gada janvāra beigās, Latvijas mediji bija aicināti iepazīties ar 2014.gada pavasara/vasaras saulesbrilļu un ietvaru kolekcijām, kuras tika prezentētas mājīgajās un saules pielietajās restorāna KOYA telpās, Andrejostā. Luxobaltic piedāvā iespēju ieskatīties pasaules slavenajos zīmolos, kā Ray-Ban, Vogue Eyewear, Giorgio Armani, Emporio Armani, Ralph Lauren, Polo Ralph Lauren, Tiffany, Versace, Dolce&Gabbana, Prada, Prada Linea Rossa un Burberry, kuras piedāvā uzņēmums Luxottica.

Kas sagaida šosezon?

Burberry piedāvā Trench saulesbriļļu un ietvaru kolekciju, kas iedvesmu guvusi no ikoniskajiem Burberry trench mēteļiem. Briļļu kolekcija seko tiem pašiem principiem un atspoguļo neskaitāmās mētelim raksturīgās iezīmes un dizaina detaļas, kā, piemēram, ādas briļļu kājiņu gali.

Dolce&Gabbana kolekcijā jūs variet atrast plānas līnijas, romantiskākam izskatam, izsmalcinātas un tetro formas, vairākkrāsu materiālus, unikālus krāsu kontrastus un materiālu kombinācijas, kā gumijos materiāls ar metāla kājiņām vīriešu modelim vai ziedu motīvs sieviešu stiliem.

Emporio Armani kolekcijas iedvesma rasta no delikātās un izcilās «KAJAL» modes skates, Emporio Armani briļļu kolekcija parāda īpašu rudens/ziemas sajūtu. Ar kontrastu un oriģināliem materiāliem un krāsu kombinācijām, ar brīnišķīgām detaļām un tīrām griezuma līnijām, šai kolekcijai tiek piešķirta tīra un mūsdienīga elegance.

Jaunā Giorgio Armani briļļu kolekcija nosaka nepārprotamu elegances, dažādu inovāciju, izsmalcinātības un eksperimentu modes tendences. Gan vīriešu, gan sieviešu brillēs galvenais akcents ir – velvets – audums, kam ir jūtīgs pieskāriens, kas vienmēr ir bijis Giorgio Armani mīļākais audums – izgreznots ar zelta detaļām.

Prada ir sinonīms stilam, kas vienmēr ir diktējis astētiskās tendences. Inovatīvs gars, ziņkārība un spēcīgas meistaru tradīcijas ir taustāmās zīmola vērtības, kas pavada visu ražošanas procesu no idejas līdz pat veikala plauktam.

Prada Linea Rossa ir zināma pēc zīmola tiekšanās pēc tehnoloģijām un dizaina. Tehnoloģijas integrē eleganci un rūpes par visaugstāko komfortu, lietošanai gan atpūtai, gan fiziskām aktivitātēm. Šī ir Prada pieeja sportam.

Jaunajā Ralph Lauren kolekcijā, klasiskā amerikāņu mantojuma ziņa ir reinterpretēta caur ikoniskiem un drosmīgiem akcentiem. Kolekcija kombinē zīmola tradīcijas ar vieglu pilsētniecisku stilu. Šīs sezonas brillēm ir jaunas detaļas – plāns metāls, perforētas kājiņas, divkrāsu dramatiskas jaunas formas un vintage stila iedvesmoti lineāri profili.

Ideāls sabiedrotais aktīvam dzīvesstilam un mūsdienīgam izskatam, Ray-Ban nākamās vasaras jaunie dizaini, jaunās krāsas, kas ir papildinātas ar tehniskiem atklājumiem un izaicinošiem materiāliem, lai tās padarītu īpaši ērtas valkāšanai. Kolekcija radīta jauniešiem un tiem, kas tiecas pēc jaunām dvesmām, lai iekļautos pasaules vispieprasītākajā modē un dzīvesveidā.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu