KNAB saņēmis aicinājumu pārbaudīt norakstīto Rīgas tramvaju pārdošanas darījumu (23)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Rīgas domes «Vienotības» frakcijas vadītāja Sarmīte Ēlerte ir nosūtījusi vēstuli Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojam (KNAB) ar lūgumu noskaidrot, vai «Rīgas satiksmes» rīkotā izsole, pārdodot Rīgā vairs neizmantotos, norakstītos tramvajus, ir bijusi likumīga un nav īstenotas koruptīvas darbības, «Apollo» informēja frakcijas pārstāvji.

Medijos ir izskanējusi informācija, ka norakstītie tramvaji izsolē ir pārdoti par cenu, kas ir tikai nedaudz lielāka par to, kuru izsolē, kā zemāko pieļaujamo un slepenu, bija noteikusi «Rīgas satiksme».

«Aizdomas rada cena, par kādu pārdoti tramvaji. «Rīgas satiksme» tiek dāsni subsidēta no nodokļu maksātāju naudas, tomēr tās darbība nav caurlūkojama, tā neatskaitās par savu darbību pat deputātiem. Šis ir kārtējais darījums, kas rada šaubas,» uzskata Rīgas domes «Vienotības» frakcijas vadītāja Sarmīte Ēlerte.

Komentāri (23)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu