Policija noskaidro iemeslu, kāpēc Daugavpilī strauji pieaudzis zādzību skaits no automašīnām (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: raleighwoman, CC BY-SA 2.0

Veicot operatīvu darbu, policija aizturēja vēl vienu rūdītu zagli, kurš sākot no pērna gada beigām Daugavpilī apzaga vismaz 23 automašīnas. Minētā persona atradās meklēšanā par citu noziegumu izdarīšanu, «Apollo» informēja policijā.

Pirms nedēļas policija ziņoja, ka Daugavpilī bija vērojams apzagto automašīnu skaita pieaugums, kā arī par aizturēto personu grupu, kuri visticamāk apzaguši vairākas automašīnas gan Daugavpilī, gan Krāslavā. Neskatoties uz to policisti turpināja intensīvu darbu šajā virzienā, jo automašīnu apzagšanas gadījumi Daugavpilī, kaut arī nedaudz samazinājās, taču vienalga turpinājās.

Operatīvo meklēšanas pasākumu rezultātā policisti aizturēja kādu 1983.gadā dzimušu vīrieti, kuru tur aizdomās par vismaz 23 automašīnu apzagšanu visā Daugavpils teritorijā. Garnadža uzmanību vienmēr pievērsa autosalonos atstātās somas, kuras viņš dabūja, izsitot loga stiklus. No somiņām viņš ņēma tikai skaidru naudu, bet kredītkartes un dokumentus metis ārā. Daudzas zagtas somas ir atrastas.

Aizturētais vīrietis pērna gada rudenī atbrīvojās no ieslodzījuma vietas, bet jau decembrī atkal pasludināts meklēšanā par citu mantiska rakstura noziegumu izdarīšanu – viņam piemērots apcietinājums. Policija turpina kriminālprocesu izmeklēšanu.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu