«Trīs lietas - labas lietas»: Streļčenoks atkal atbrīvo no amata Strīķi (406)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) vadītājs Jaroslavs Streļčenoks trešo reizi atbrīvojis no amata savu vietnieci Jutu Strīķi, liecina Latvijas Televīzijas rīcībā esošā informācija.

KNAB preses pārstāve Inta Šaboha to apstiprinājusi aģentūrai BNS, sīkāk KNAB priekšnieka lēmums komentēts netiek. Iepriekš KNAB vadītājs bija izveidojis komisiju, kas atkārtoti vērtēja Strīķi.

Jau ziņots, ka pērn 20.decembrī Streļčenoks nolēma atbrīvot no amata savu vietnieci Strīķi. Savukārt iepriekšējais premjers Valdis Dombrovskis (V) 7.janvārī atcēla Streļčenoka rīkojumu.

14.janvārī Streļčenoks Strīķi atbrīvoja atkārtoti, bet 21.janvārī Dombrovskis paziņoja par atkārtotu Streļčenoka rīkojuma atcelšanu un Strīķes atjaunošanu amatā.

Jau ziņots, ka premjere Laimdota Straujuma (V) iesaistījusies KNAB domstarpību risināšanā.

Intervijā LNT raidījumam «900 sekundes» 29.janvārī Straujuma uzsvēra, ka laiks Streļčenoka un Strīķes attiecību normalizēšanai ir izsmelts.

«Mans laika limits faktiski ir izsmelts. Uzskatu, ka Streļčenoka kunga uzdevums ir nodrošināt, lai KNAB strādātu un nebūtu šo vadības strīdu savā starpā. Tas ir nepieciešams, un mēs vairs negribam skatīties šo, es teikšu, cirku, kas notiek augstākajā vadībā KNAB,» sacīja Straujuma.

Komentāri (406)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu