Gulbis Roterdamas turnīru uzsāks pret Uzbekistānas tenisistu (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R. Oliņš/Apollo

Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis nākamnedēļ plānoto Roterdamas «ATP World Tour 500» sērijas turnīru Nīderlandē uzsāks ar pirmās kārtas maču pret Denisu Istominu no Uzbekistānas.

Gulbis ATP rangā pašlaik ieņem 23.vietu, bet Istomins, kurš ir par diviem gadiem vecāks, atrodas 43.pozīcijā.

Sportisti līdz šim ATP raudzes un «Challenger» sērijas turnīros tikušies divas reizes, panākumus dalot uz pusēm. Nesenākā cīņa notika 2011.gadā Francijā, kad Gulbis uzvarēja ar 6-3, 4-6, 6-3.

Šī pāra uzvarētājs otrajā kārtā tiksies ar bulgāru Grigoru Dimitrovu, kurš izlikts ar astoto numuru, vai Dmitriju Tursunovu no Krievijas.

Latvietis šajā turnīrā startēs otro reizi. Pērn viņš pēc kvalifikācijas pārvarēšanas tika līdz otrajai kārtai.

Šis Gulbim būs trešais turnīrs šogad un pirmais kopš Austrālijas atklātā čempionāta, kad viņš janvāra vidū izstājās otrajā kārtā. Janvāra beigās un decembra sākumā risinājās Deivisa kausa cīņas, bet Gulbis nepiedalījās Latvijas izlases duelī pret Slovākiju. Eiropas-Āfrikas zonas pirmās grupas mačā Latvijas izlase zaudēja ar 0-5 un turpinājumā spēkosies par vietas saglabāšanu šajā grupā.

Pēc Roterdamas turnīra Gulbis plāno startēt vēl četrās sacensībās pēc kārtas - Marseļā un Akapulko, kam sekos «Masters» sērijas turnīri Indianvelsā un Maiami.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu