Liepkalnei 23 punkti Spānijas čempionātā (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/Apollo

Teicamu individuālo sniegumu Spānijas basketbola čempionātā turpina demonstrēt latviete Dita Liepkalne, kura sestdien guva 23 punktus, palīdzot Bembivres «Embutidos Pajariel» viesos ar 93:77 (25:14, 20:20, 22:30, 26:13) uzvarēt «Gran Canaria» komandu.

Latviete laukumā pavadīja 24 minūtes un kļuva par komandas rezultatīvāko spēlētāju, realizējot četrus no sešiem divpunktu metieniem, četrus no sešiem tālmetieniem un trīs no sešiem soda metieniem.

Tāpat Liepkalne iekrāja divas rezultatīvas piespēles, vienu atlēkušo bumbu un 20 efektivitātes koeficienta punktus.

Par savu sniegumu iepriekšējā kārtā latviete trešo reizi šosezon iekļuva čempionāta kārtas simboliskajā izlasē.

Citā mačā Lindas Rubenes pārstāvētā Samoras «Alimentos» vienība izbraukumā ar 82:52 (20:11, 25:9, 16:12, 21:20) uzvarēja Burgosas klubu «Beroil».

Latviete desmit nospēlēto minūšu laikā palika bez gūtiem punktiem, kļūdoties vienīgajā divpunktu metienā. Viņas kontā trīs bumbas zem groziem, divas rezultatīvas piespēles un trīs efektivitātes koeficienta punkti.

Čempionāta kopvērtējumā pēc 16 kārtām «Embutidos Pajariel» komanda ar deviņām uzvarām ieņem ceturto vietu, bet «Alimentos» vienība ar četriem panākumiem ieņem 11.pozīciju 12 komandu konkurencē.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu