Putniņa un Reķe rezultatīvas savstarpējā duelī (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R. Oliņš/Apollo

Rezultatīvu sniegumu Itālijas sieviešu basketbola čempionāta savstarpējā spēlē svētdien nodemonstrēja latvietes Aija Putniņa un Lauma Reķe.

Aizvadītajā spēlē Putniņas pārstāvētais Umbertides «Acqua&Sapone» klubs savā laukumā ar 66:57 (23:17, 21:7, 11:16, 11:17) pārspēja Reķes pārstāvēto Spēcijas «Carispezia».

Putniņa laukumā pavadīja 31 minūti, kuru laikā guva 16 punktus. Latviete realizēja sešus no 11 divpunktu metieniem, vienīgo tālmetienu un vienīgo soda metienu. Tāpat basketbolistes kontā bija piecas atlēkušās spēles, viens bloķēts metiens, divas personīgās piezīmes, divi izprovocēti noteikumu pārkāpumi un 13 efektivitātes koeficienta punkti.

Tikmēr Reķe Spēcijas kluba rindās aizvadīja 33 minūtes, gūstot 18 punktus. Spēlētāja realizēja septiņus no 12 divpunktu metieniem, vienu no diviem tālmetieniem un vienīgo soda metienu. Basketbolistes kontā arī astoņas bumbas zem groziem, divas personīgās piezīmes, divi izprovocēti noteikumu pārkāpumi un 24 efektivitātes koeficienta punkti, kas bija labākais rādītājs starp abu komandu spēlētājām.

Kopvērtējumā «Acqua&Sapone» ar 13 uzvarām 17 spēlēs ieņem trešo vietu, bet «Carispezia» ar astoņiem panākumiem atrodas septītajā pozīcijā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu