Rīgā automašīna notriec iereibušu gājēju (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Svētdien Rīgā automašīna notrieca kādu 51 gadu vecu iereibušu gājēju.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Stirnu ielā 1961.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «Volkswagen», notrieca gājēju, 1963.gadā dzimušu vīrieti, kurš ar dažādām traumām alkohola reibumā nogādāts slimnīcā.

Savukārt uz autoceļa Ineši-Ērgļi 1989.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «Renault Megane», nobrauca no ceļa un ietriecās baļķu krāvumā. Avārijā cieta transportlīdzekļa pasažieris - 2011.gadā dzimis zēns, kuram ārsti konstatēja sasitumus.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 34 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši pieci cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 15 avārijas, kurās cieta trīs cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 20 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. No tiem 11 bija autovadītāji, deviņi - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti 12 cilvēki - seši autovadītāji un seši velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu