Notiks seminārs, kur sievietes var apgūt dziedinošu mistiku (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Digimist, CC BY-NC 2.0

Perukua dziedājumu, senu lūgsnu, sakrāla rituāla un jaudīgākās prakses dziedinoši mistisks sakausējums, kas pamodina sievietes dabas pašu būtību un noskaņo uz augstākajām apziņas sfērām. Katra sieviete atver sevī tīru sievišķības pirmsākuma avotu. Vienota sieviešu pirmsākuma skaņa noskaņo un atjauno katrā viņas īsteno būtību. Sieviete vairs nesnauž, neveic mehāniskas darbības – viņa mostas, atklājot savu jutekliskumu.

Šis 2 dienu seminārs – unikāla un droša vide, lai sevi iepazītu, lai norautu no sevis važas un iegremdētos jutekliskuma un neaizsargātības pasaulē, lai atgrieztos pie dvēseles jaunavības stāvokļa un atraisītu savu pirmsākuma būtības balsi. Noskaņotu sevi uz barojošo Mātes Zemes vibrāciju. Sāktu dziedāt no dzemdes dziļumiem, atklātu savu orgasmisko ķermeni, apgūtu senu lūgsnu tehnikas.

Perukua piesātinātais, pirmatnēji emocionālais un vienlaikus meistarīgais dziedājums daudziem licis viņu nodēvēt par Vokālo dievieti, Svētās sievietes balsi, Zemes balsi. Viņas balss ir tas spēks, kas aptur laiku un atver vārtus mistērijai – šeit un tagad, atkailina dvēseli īstenai sievisķībai. Dziedātāja un pasaulē pazīstamā apmācību meistare Perukua ved sievieti pa atmodas taku, palīdzot viņai atbrīvoties no šaubām, kauna un vainas sajūtas, un atkalsavienoties pašai ar sevi un Māti Zemi. Viņas gudrība un zināšanas par enerģiju plūsmu sievietes ķermenī, pašārstēšanās tehniku pārvaldīšana caur balsi un skaņu izplatās starp sievietēm kā ūdenī apļi.

Mazliet vēstures: 1999.gadā Ņūmeksijkas štata tuksnesī, Sierra Blanca kalna pakājē dziedinošas ceremonijas laikā šamanim, kas bija tuvu nāvei, septiņas sievietes apvienojās, lai caur senām lūgsnām piesauktu vienīgo zemes un kosmosa mīlestības avotu. Neticams un varens spēks atklājās šīs ceremonijas laikā. Jaudīgākā dziedinošās enerģijas plūsma nāca ne tikai pār šamani, bet arī pār šīm septiņām sievietēm. Noslēpumu, kas atklājās ceremonijas laikā, Perukua nes sevī pa visu pasauli pēdējo 13 gadu laikā. Viņa vadījusi neskaitāmus grupu pasākumus, kuru laikā tapis skaidrs, ka atmodināmās enerģijas jauda ir tieši atkarīga no sieviešu skaita grupā.

Kad sieviete pilnībā atdodas mīlestības avotam, viņas ķermenis no jauna piepildās ar tīru, nevainīgu pirmsākuma stāvokli. Kad viena sieviete atdodas šim avotam, tas rada ekstatisku sinerģijas efektu, izsaucot tādu pašu stāvokli apkārtējās sievietēs. Šis stāvoklis caurvij visu viņas ķermeni šūnu līmenī, ļiekot atdzimt īstenajai sievietes dabai. Tas rada uzticēšanos māsu lokā. Tas apvieno sievietes vienā.

Perukua vīzija ir, lai šis enerģijas plūsmas nokļūtu visā mūsu planētā, lai katra sieviete varētu izdzīvot un sajust savas dabas dziļāko būtību.

Seminārs notiks: 5. un 6.aprīlī no 12.00 – 17.00 Rīgā, deju studijā Dzirnas. Adrese: Brīvības gatve 224/5, ieeja no Gustava Zemgala gatves, 2.stāvā

info@tradehub.info

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu