Kāds vīrietis piedzīvojis kritienu, mēģinot uzkāpt Vanšu tilta vantīs (56)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Otrdien kāds vīrietis kāpis Vanšu tilta vantīs, tomēr mēģinājums tikt augstāk par diviem metriem bijis nesekmīgs, liecina Valsts policijas sniegtā informācija.

Policija īsi pirms plkst.12 saņēmusi informāciju par kādu aizdomīgu vīrieti uz Vanšu tilta, kurš šķērsojis brauktuves daļu un devies tilta vidusdaļas virzienā. Pēc brīža vīrietis jau bija sācis rāpties augšā pa vienu no tilta vantīm.

Valsts policija nekavējoties par notiekošo informējusi Pašvaldības policistus, kas, lai novērstu iespējamo apdraudējumu gan pašam kāpējam, gan apkārtējiem, nosūtīja uz tiltu savu ekipāžu.

Ierodoties notikuma vietā, konstatēts, ka vīrieša rāpšanās mēģinājums nav bijis veiksmīgs un viņš spējis uzrāpties tikai viena, divu metru augstumā, bet pēc tam nokritis.

Vīrietim, iespējams, ir psihiska rakstura traucējumi, tāpēc izsaukta neatliekamās medicīniskās palīdzības ekipāža un vīrietis nodots mediķu aprūpē.

Noskaidrots, ka vīrietis dzimis 1989.gadā.

Komentāri (56)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu