Foto: Atklāj «jaudīgu» nelegālā alkohola ražotni (85)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Šonedēļ Daugavpilī atklāta apjomīga nelegāla alkohola rūpnīca. Atsavināta pašbrūvēta dzira, kura tika paredzēta tālākai izplatīšanai točkās.

Daugavpils iecirkņa Kriminālpolicijas darbinieki, veicot operatīvus pasākumus, pagājušās nedēļas nogalē apturēja kādu transportlīdzekli, kurā konstatēja 1000 litru ietilpīga tvertne, kas ir piepildīta ar šķidrumu – visticamāk, spirtu, jo šķidrumam bija spilgti izteikta alkoholam raksturīga smaka.

Savukārt pirmdien, turpinot uzsāktā kriminālprocesa izmeklēšanu un veicot sankcionētu kratīšanu, policisti pārbaudīja kādu privātu teritoriju Daugavpilī, kur konstatēja pilnvērtīgu, labi iekārtotu nelegālā alkohola ražošanas cehu.

Nelegālā alkohola ražotnē tika atrasti un atsavināti 2272 litri dziras (kopējais izņemtais alkohola daudzums – vairāk nekā 3 272 litri). Tāpat tika atsavināti visi alkohola ražošanai un fasēšanai nepieciešamie piederumi – etiķetes, stikla un plastmasas pudeles, korķi, sūkņi un citi priekšmeti.

Tālākai izplatīšanai saražotā prece tika nogādāta dažādās alkohola tirdzniecības vietās Daugavpilī, kā arī citās Latgales pilsētās.

Likumsargi turpina izmeklēšanu, bet saistībā ar minēto policija pārbauda 1979.gadā dzimušu vīrieti.

Komentāri (85)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu