«airBaltic» sāks piedāvāt jaunu pakalpojumu - «airBaltic Bus» (20)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: dmytrok, CC BY-ND 2.0

Latvijas nacionālā aviokompānija «airBaltic» martā sāks piedāvāt jaunu pakalpojumu - autobusu pārvadājumus, lai savienotu Rīgu ar reģionu pilsētām Latvijā, Igaunijā un Lietuvā, teikts uzņēmuma paziņojumā medijiem.

«airBaltic Bus» sniegs bezmaksas pārvadājumu pakalpojumus aviokompānijas pasažieriem, kuri lido uz un no starptautiskās lidostas «Rīga». Autobusi savienos lidostu ar autoostām tādās Latvijas pilsētās kā Valmiera, Jēkabpils, Jelgava un Daugavpils, Tartu Igaunijā un Šauļiem Lietuvā.

Autobusi brauks pēc grafika, kas izveidots atbilstoši lidmašīnu reisu ielidošanas un izlidošanas laikiem, lai nodrošinātu ērtus savienojumus ar Eiropas, Tuvo Austrumu un Krievijas/NVS lidostām.

Pēc lidojuma rezervēšanas, klienti varēs pieprasīt bezmaksas autobusa pakalpojumus «airBaltic» tīmekļa vietnē. Jaunais «airBaltic Bu»s pakalpojums būs pieejams no 2014.gada 1.marta.

«airBaltic» izpilddirektors Martins Gauss norāda: «a «airBaltic Bus» savienos Baltijas pilsētas ar mūsu maršrutu galamērķiem un ievērojami uzlabos Latvijas reģionu pieejamību. Tas nozīmē, ka atpūtnieki un uzņēmēji no Eiropas, Tuvajiem Austrumiem, Krievijas un NVS varēs ērti nokļūt šajos reģionos, tādējādi veicinot to ekonomiku.»

Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu