Džeza māksliniece Anna Marija Jopeka viesosies Latvijā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ar džeza koncertu 5. aprīlī Liepājā viesosies pasaules slavenā māksliniece Anna Marija Jopeka. Muzikālo pavadījumu veidos izcili instrumentālisti un Polijas džeza mūzikas zvaigznes. Koncerta sākums Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē sāksies pulksten 18:00. 

Anna Marija Jopeka savu projektu «Polanna» prezentēs kopā ar vēl septiņiem cilvēkiem. Muzikālo pavadījumu veidos izcili instrumentālisti un Polijas džeza mūzikas zvaigznes. Koncerta laikā mūziķi veidos gan valdzinošu improvizāciju, gan būs saklausāma spriedze un koncentrācija, notiks spēle ar muzikālām formām.

Māksliniece Liepājā viesosies ar Polijas vēstniecības Latvijā atbalstu pēc Liepājas Kultūras pārvaldes uzaicinājuma piedalīties aprīlī notiekošajās Liepājas Džeza dienās.

Poļu mūzikas priekšnesumu sniegšana visā pasaulē sadarbībā ar dažādu tautu mūziķiem, māksliniecei vienmēr ir bijusi kā misija. Viņa pati apgalvo, ka dzied to, kas viņai šķiet nozīmīgs, patiess un prezentēšanas vērts citu valstu publikai. «Man gribētos kaut mazurka, kujaviaka un obereka būtu pasaulē tikpat atpazīstama mūzika kā bossa nova, ko daudzi izmanto kā pamatu komponēšanai un improvizācijai.»

  • Biļetes nopērkamas «Biļešu paradīze» tirdzniecības vietās.
Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu