Uz «Kings of Leon» koncertu pārdotas jau 10 000 biļetes (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šodien, 14. februārī plkst. 10:00 vienlaicīgi sešās valstīs – Latvijā, Igaunijā, Lietuvā, Somijā, Krievijā un Baltkrievijā - tika uzsākta publiskā biļešu tirdzniecība uz šīsvasaras lielāko brīvdabas koncertu Baltijā – Kings of Leon 25. jūnijā Mežaparkā. Līdz plkst. 11:00 iegādātas jau 10 000 koncerta biļetes, no tām 9000 iepriekšpārdošanā, "Apollo" informēja Linda Igolniece.

«Latvijā esam laiduši apgrozībā 20 000 biļešu, kas tiek izpirktas neticamā ātrumā, tāpēc jau tagad var prognozēt, ka pēdējo gadu iespaidīgākais brīvdabas koncerts Rīgā tiks drīzumā izpārdots. Lielo biļešu pirkšanas apjomu arī ārvalstīs ietekmē ne tikai tas, ka tas ir viens no retajiem amerikāņu supergrupas koncertiem Eiropā, bet arī tas, ka biļetes uz koncertu Rīgā ir ievērojami lētākas nekā biļetes citviet,» stāsta koncerta rīkotājs Ģirts Majors.

Biļetes nopērkamas «Ticketpro» un «Biļešu Serviss» kasēs, kā arī internetā. Biļete maksā EUR 55.00.

Vienas no populārākajām ASV rokgrupām pasaulē «Kings of Leon» sastāvā visi grupas dalībnieki ir ģimenes locekļi. Par pirmā lieluma zvaigznēm «Kings Of Leon» kļuva pēc albuma «Only by the Night» izdošanas 2008. gadā. Ar šo albumu grupa radīja tādus hītus kā «Use Somebody» un «Sex On Fire», kas ieguva milzīgu popularitāti visā pasaulē. Pagājušajā gadā «Kings of Leon» laida klajā «Mechanical Bull» albumu, kuram veltīta arī gaidāmā koncertturneja.

Koncertu organizē «Positivus Music» un «FBI».

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu