Gulbis apstājas pusfinālā (19)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Latviešu labākais tenisists Ernests Gulbis šodien piedzīvoja neveiksmi Roterdamas «ATP World Tour 500» turnīra pusfinālā. 

Pasaules rangā 24. vietā esošais Gulbis ar 3-6 un 2-6 piekāpās čehu tenisistam Tomāšam Berdiham, kurš pasaules rangā ieņem sesto vietu.

Pirmajā setā par izšķirošo kļuva ceturtais geims, kurā Berdihs lauza Gulbja servi, bet seta turpinājumā prata nosargāt pārsvaru. Otro setu čehu tenisists aizvadīja vēl pārliecinošāk, divreiz laužot latvieša servi un tādējādi izcīnot pārliecinošu uzvaru.

Turnīra finālā Berdihs tiksies ar horvātu Marinu Čiliču vai nīderlandieti Igoru Sijslingu.

Par Roterdamas turnīra pusfināla sasniegšanu Gulbis nopelnījis 180 ATP ranga punktus.

Atgādinām, ka pirmajā kārtā Gulbis otrdien ar 6-4 un 7-6 (7:4) uzvarēja Denisu Istominu no Uzbekistānas, otrajā kārtā ceturtdien ar 6-4 un 7-6 (7:3) pieveica bulgāru Grigoru Dimitrovu, bet ceturtdaļfinālā latvietis parūpējās par nelielu pārsteigumu, ar 6-3 un 6-4 piektdien pieveicot galveno favorītu Huanu Martinu del Potro, kurš pasaules rangā šobrīd atrodas ceturtajā vietā.

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu