Cik seksa partneru ir Latvijas iedzīvotājiem (73)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: memoflores, CC BY-NC 2.0

IDEA Group veica «Sekusualitātes un attiecību pētījumu», kurā vēlējās noskaidrot, kādu partneri sev blakus vēlas redzēt sievietes un vīrieši Latvijā.  Viens no pētījuma aspektiem bija seksuālo partneru daudzums.

Pētījumā 5% no aptaujātajiem teikuši, ka ir nevainīgi, 18% aptaujāto ir bijušas seksuālas attiecības ar vienu partneri.

Vislielākā grupa - 27% aptaujāto bijušas seksuālas attiecības ar trīs līdz pieciem partneriem. 10% ir bijis vairāk nekā 21 seksa partneris.

Seši līdz desmit seksa partneri ir bijuši 18% aptaujāto.
11% divi partneri,
4% 16 līdz 20 partneri,
7% 11 līdz 15 partneri.

Aptaujā arī noskaidrots, ka 10% aptaujāto ar seksu nodarbojas reizi vai vairākas dienā, trešai daļai aptaujāto (27%) sekss ir divas līdz trīs reizes nedēļā.

Laiki mainās, bet jautājums paliek: «Kādu ikviens mēs vēlamies redzēt sev blakus ideālo partneri?» Turīgu, skaistu, ar labiem sakariem un talantiem– tie nu jau tagad ir aizgājuši stereotipi par ideālo partneri. Šogad viss ir savādāk – gan sievietes, gan vīrieši savu ideālu saskata personāžā ar lielisku humora izjūtu, saimniecisku, gramatiski pareizi rakstošs un ar B kategorijas autovadītāja apliecību. Šādu situāciju atklāj tikko veiktais IDEA GROUP«Seksualitātes un attiecību pētījums».

Lai atrastu savu Lielisko, cilvēki, kā rāda pētījums, nododas meklējumiem.

IDEA Group «Sekusualitātes un attiecību pētījums» veikts 2014 gada janvārī. Aptauja veikta visā Latvijā, aptaujājot 504 respondentus vecumā no 18 līdz 60 gadiem. Izlase veidota reprezentatīvai Latvijas populācijai.

Komentāri (73)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu