Prāta un sirds gudrība (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Apgāds «Lietusdārzs» izdevis gan visā pasaulē, gan arī Latvijā labi pazīstamā autora Grega Bradena  darbu  «Savu patiesību meklējotl».

Gandrīz 30 gadus autors tālos kalnu ciematos, nomaļos klosteros un aizmirstos rakstos ir pētījis noslēpumainas tradīcijas un skaidrojis to saistību ar mūsdienām. Viņš tiek uzskatīts par vienu no vadošajiem pētniekiem jomā, kas saista pagātnes viedumu un mūsdienu zinātni. Bradena darbi ir tulkoti vismaz 38 valodās, par tiem stāstīts televīzijā, arī History Channel, Discovery Channel un National Geographic, runāts radio un spriests universitāšu lekcijās. Latviski iznākuši viņa darbi «Dievišķā matrice», «Dieva kods», «Fraktālais laiks» un «Notici sev!». Grāmata «Savu patiesību meklējot» ir autora jaunākais darbs, kas noderēs ikvienam, kurš meklē veidu, kā atklāt savu īsto potenciālu.

Grāmatā Gregs Bradens aicina atteikties no robežām – zinātnes, reliģijas, aizspriedumu un pieņēmumu uzliktajiem slogiem. Autors mudina pieņemt daudz vispusīgāku pasaules skatījumu, apvienojot sen aizmirstas zināšanas, kuras saglabājušās vien nomaļākajās un civilizācijas neskartākajās pasaules vietās, ar mūsdienu zinātnes drosmīgākajiem sasniegumiem. Šis darbs ir neparasts vēstījums, kas ne vien atklās Khambhātas līča Indijā, Gobekli Tepes Turcijā un Maču Pikču Peru mūžsenos noslēpumus un glabātās zināšanas, bet arī skaidros, kā šīs aizvēsturiskās gudrības saistās ar cilvēka iekšējo pasauli un spējām.

Ceļojumā pa aizmirstajām un vienlaikus tik nozīmīgajām pasaules vietām lasītājs iegūs pavisam jaunu skatījumu – brīvu no ikdienas ierobežojumiem, konfliktiem un krīzēm. Citādais skatījums ne vien sniegs zināšanas par pasaules līdzšinējo attīstību un jaunāko civilizācijas pētījumu nozīmi, bet arī ļaus izprast pašiem savas spējas un atrast ikvienā no mums snaudošo mieru, enerģiju un gudrību.

Grāmatu no angļu valodas tulkojis Vilis Kasims

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu