Dziedātāja Samanta Tīna debitēs komēdijā «Gumijas princis» (19)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sieviešu dienas priekšvakarā – 7. martā dziedātāja Samanta Tīna debitēs komēdijā «Gumijas princis», kas vairākus gadus bija viena no populārākajām komēdijām vairākos Krievijas teātros.

Krievijas dramaturga Oļega Bogājeva komēdija izpelnījās viennozīmīgās publikas ovācijas – gan pašas lugas spraigā un asprātīgā sižeta dēļ, gan pateicoties galvenās lomas atveidotājai – Krievijā un arī Latvijā populārajai dziedātājai Lolitai Miļavskai.

Latvijas iestudējumu veido režisors Zigurds Neimanis, bet lomās būs aktieri Raimonda Vazdika, Jānis Skanis, Madars Zvagulis un dziedātāja Samanta Tīna, kurai šī būs debija teātra mākslā. «Debitēt man jaunā mākslas žanrā ir liela atbildība, it sevišķi tādēļ, ka līdzās man būs tik profesionāli aktieri kā Jānis Skanis un Raimonda Vazdika», teic Samanta Tīna.

Komēdija «Gumijas princis» ir stāsts par kādu ārkārtīgi bagātu sievieti, kurai dzīvē ir viss, izņemot patiesu mīlestību, līdz beidzot viņa iemīlas... gumijas princī. Kā risinās notikumi – skatieties izrādē «Gumijas princis».

Biļetes uz izrādēm ir pieejamas «Biļešu paradīzē», Rīgā tās notiks privāto viesību laikā Mākslas telpā «64 krēsli», bet ārpus Rīgas komēdija būs skatāma Rēzeknē un Liepājā. Skatītājiem, kas jaunāki par 16 gadiem, izrādi apmeklēt nav ieteicams.

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu