Gaidāmas izmaiņas tehniskajā apskatē kravas auto Jēkabpilī (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Sakarā ar iepriekš plānotiem remontdarbiem, no sestdienas, 1.marta līdz 16.martam, Jēkabpilī nestrādās tehniskā apskate transportlīdzekļiem ar pilnu masu virs 3500 kilogramiem (kg), portālu «Apollo» informēja Ceļu satiksmes drošības direkcijā (CSDD).  

Transportlīdzekļu vadītāju kvalifikācija, transportlīdzekļu reģistrācija un tehniskā apskate braucamajiem ar pilnu masu līdz 3500 kg, Jēkabpilī strādās kā ierasts.

Lai izvairītos no neplānotiem izdevumiem, liekiem pārbraucieniem un laika tērēšanas, CSDD aicina Jēkabpils un apkārtnes kravas transportlīdzekļu īpašniekus, kuru braucamajiem marta pirmajā pusē paredzēta tehniskā apskate, veikt to līdz tam vai šajā laikā izmantot Jēkabpilij tuvākā tehniskās apskates stacijas:

- Daugavpilī: pirmdienās - piektdienās: pulksten 8:30-19:00, sestdienās: pulksten 8:30-14:00. Attālums no Jēkabpils līdz Daugavpilij: ~ 90 km;

- Rēzeknē: pirmdienās: pulksten 8:30-19:00, otrdienās - piektdienās: pulksten 8:30-17:00. Attālums no Jēkabpils līdz Rēzeknei: ~ 105 km;

- Gulbenē: pirmdienās - piektdienās: pulksten 8:30-17:00. Gulbenē tehnisko apskati veic arī pēc iepriekšēja pieraksta, tālrunis: 64472072. Attālums no Jēkabpils līdz Gulbenei: ~ 115 km.

Remontdarbu laikā Jēkabpils tehniskās apskates kravas automašīnu līnijā tiks veikta bremžu stenda nomaiņa.

CSDD atvainojas klientiem par neērtībām. Informācija par CSDD nodaļām un tehniskās apskates stacijām, tajās sniegtajiem pakalpojumiem, darba laikiem un aktuālākajām izmaiņām atrodama šeit: http://ej.uz/tg73. CSDD diennakts informācijas tālrunis: 67025777.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu