Kriss Brauns apsūdzēts vēl viena vīrieša piekaušanā (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Skandalozais R&B dziedātājs Kriss Brauns apsūdzēts vēl viena vīrieša piekaušanā. Ceturtdien Malkolms Osbons Kalifornijas Augstākajā tiesā iesniedza prasību pret dziedātāju. Viņš apgalvoja, ka Brauns ar miesassargiem esot viņam uzbrucis basketbola spēles laikā sporta zālē.

Osbons esot pārmetis Braunam spēles noteikumu pārkāpšanu, bet viņš spītīgi turējis bumbu un draudējis «pielietot šīs rokas pret» Osbonu. Pēc tam piesteigušies miesassargi un kopā ar Braunu uzbrukuši Osbonam. Viņi «sita, spēra, rāva un kāpa ar kājām» uz vīrieša ķermeņa un galvas.

Osbons vērsies tiesā gan pret Braunu, gan arī sporta zāles administrāciju, kuru vaino nolaidībā. Kā jau ziņots, novembrī Braunam par vīrieša piekaušanu Vašingtonas viesnīcas ārpusē tika piespriestas 90 dienas rehabilitācijas klīnikā. Viņš pārkāpis pārbaudes laiku, kas 2009.gadā tika piemērots par popdziedātājas Rianas piekaušanu.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu