Bukmeikeri prognozē Eirovīzijas nacionālās atlases uzvarētāju (75)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Eirovīzijas dziesmu konkursa Latvijas nacionālās atlases finālā «Triobet» bukmeikeri lielāko iespēju uzvarēt paredz Dona izpildītajai dziesmai «Pēdējā vēstule», kas aizvadītajos mēnešos iemantojusi strauju popularitāti un droši var cerēt uz klausītāju atbalstu arī sestdien Ventspilī. 

Dons un dziesma «Pēdējā vēstule» kā izteikts konkursa favorīts no «Triobet» bukmeikeriem ieguvusi koeficientu 1.35 - tai noteikta 65% liela iespēja uzvarēt. Dziesma izlaista jau labu laiku pirms Eirovīzijas dziesmu konkursa un gada sākumā paguvusi kļūt par populārāko rok un pop dziesmu Latvijas radio 2 «Muzikālajā bankā». Dziesma ceļu uz klausītāju sirdīm noteikti stiprināja arī nupat notikušajos un ļoti labi apmeklētajos Dona koncertos.

Galveno konkurenci Donam «Triobet» vērtējumā radīs Olga un Līgo ar dziesmu «Saule riet», kas ieguvusi koeficientu 3.00 jeb 29% lielu iespēju uzvarēt. Klausītājiem patiks dziesmā apvienotais etniskais un modernais skanējums. Dziedātāja Olga Rajecka uz Latvijas mūzikas skatuves darbojas jau ilgstoši, sevi kā solisti piepildījusi savulaik leģendārajās grupās «Turaidas Roze» un «Eolika», gadu gaitā iemantojusi lielu sava talanta cienītāju skaitu, aizvien aktīvi uzstājas, kas var pozitīvi ietekmēt konkursa balsojumu Latvijas nacionālās atlases finālā, rezumē «Triobet» bukmeikeri. Savukārt negatīvu iespaidu uz to var atstāt publiskajā telpā izskanējušais viedoklis par dziesmas līdzību ar pasaulē populāro zviedru dīdžeja «Avicii» dziesmu «Wake Me Up».

Jebkurai citai dziesmai iespējai uzvarēt Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālās atlases finālā Triobet izveidojis koeficientu 15.00 jeb 6%. Tādējādi par uzvaru reāli šogad cīnīsies divas dziesmas, tomēr ar labu sniegumu konkursa Latvijas finālā par pārsteigumu var parūpēties arī kāda cita izpildītāja dziesma.

Reālākie konkurenti var izrādīties izpildītāja Katrine Lukins ar dziesmu «You Are The Reason», grupa «Aarzemnieki» ar «Cake To Bake», grupa «Eirošmits» ar dziesmu «If I Could (Get Away)», kā arī Ralfs Eilands & Valters Pūce ar dziesmu «Revelation».

22. februārī Ventspilī, teātra namā «Jūras vārti» Latvijas finālā noskaidros dziesmu un izpildītāju, kas šogad Latviju pārstāvēs Eirovīzijas dziesmu konkursa noslēgumā Kopenhāgenā, Dānijā. Tur pusfināli paredzēti 6. un 8. maijā, bet 10. maijā finālā noskaidros šī gada Eirovīzijas uzvarētāju.

Komentāri (75)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu