Aicina pieteikties semināram par psiholoģisko veselību (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: h.koppdelaney, CC BY-ND 2.0

Liepājas Universitātes Mūžizglītības nodaļa no 8. marta līdz 5. aprīlim aicina ikvienu, kam interesē psiholoģiskā veselība, pašpalīdzības un relaksācijas paņēmieni, kā arī ir vēlme gan teorētiski, gan praktiski iepazīt psiholoģiskos un psihoterapeitiskos palīdzības veidus un paņēmienus, apmeklēt semināra – praktikuma ciklu «Psiholoģiskā veselība jeb Laimes un veiksmes formula», informēja Kristīne Milberga, LiepU  sabiedrisko attiecību speciāliste.

Semināra – praktikuma ciklā ir sabalansētas 21.gs. cilvēkam nepieciešamās teorētiskās un praktiskās zināšanas. Īpaša uzmanība tiks pievērsta praktisko metožu un paņēmienu apguvei, tāpēc cikls sastāv no 1 semināra un 4 praktikumiem, kurus iespēja apmeklēt atsevišķi.

Seminārs veltīts pozitīvajai domāšanai un izveidots interesentiem, kuri vēlas būt atbildīgi par savu dzīvi un iemācīties efektīvi tikt galā ar dzīves un personīgajām grūtībām, būt laimīgi. Savukārt praktikumos aplūkoti 4 terapiju veidi, kas palīdzēs gan iepazīt un izprast sevi, gan uzlabos saskarsmi ar bērniem. Nodarbības norisināsies 5 sestdienas.

8. martā notiks seminārs «Personības psiholoģiskās veselības un pozitīvās domāšanas nozīme ikdienā dzīves kvalitātes pilnveidē». Semināru vadīs Irina Strazdiņa, Liepājas Universitātes docente, psiholoģijas zinātņu doktore.

15. martā – praktikums «Krāsu un mākslas terapijas dziedinošā iedarbība», kuru vadīs Liene Vēsmiņa, sertificēta tranpersonālā psihoterapeite EUROTAS, specializējusies mākslas un ķermeņterapijā, aromterapijā.

22. martā ikviens aicināts apmeklēt praktikumu «Teraspēle (The Theraplay), tās elementi un izmantošana darbā ar bērniem un ģimenēm», kuru vadīs Sarmīte Štāle, radošā psiholoģijas centra «Ģimene» psiholoģe, konsultante, kopš 2002. gada skolas un ģimenes psiholoģe.

Savukārt 29. martā notiks praktikums «Smilšu spēles terapijas metode», kuru vadīs Guna Krēgere – Medne, radošā psiholoģijas centra «Ģimene» speciāliste, kopš 2007. gada konsultē bērnus un pieaugušos ar smilšu spēļu terapijas metodi, maģistra grāds sociālā darbā, sertificēta supervizore sociālā darbā.

5. aprīlī interesentiem tiek piedāvāta pēdējā praktikuma nodarbība «Dejas, kustības un ķermeņterapijas metodes pašsajūtas un attiecību uzlabošanai ikdienā», kuru vadīs Liene Vēsmiņa, sertificēta tranpersonālā psihoterapeite EUROTAS, specializējusies mākslas un ķermeņterapijā, aromterapijā.

Dalības maksa: piesakoties uz visām nodarbībām – 70 EUR, uz vienu dienu – 15 EUR. Semināra – praktikuma cikla noslēgumā dalībnieki saņems apliecības.

Lūgums pieteikties līdz 5. martam pa tālruni 63425477 (Anda Ļoļāne) vai e-pastu: anda.lolane@liepu.lv. Dalībnieku skaits – ierobežots, tāpēc aicinām pieteikties laicīgi.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu