Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Foto: Rīgā mācīs, kā iepriecināt savu partneri orāli un citas seksa gudrības (43)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

21. un 22. februārī Rīgā, Ķīpsalas hallē notiks gada «karstākais» pasākums – 16. starptautiskais erotikas festivāls «Erots 2014». Plašs mīlas preču klāsts, kaislīga izklaide, noderīgi semināri seksuālās dzīves uzlabošanai un daudz jaunu, neaizmirstamu iespaidu. 

Lielākais erotikas festivāls Baltijā – «Erots 2014» garantē plašu mīlas preču klāstu, speciālistu konsultācijas, krāšņus, erotikas piesātinātus un daudzveidīgus šovus, deju konkursu noslēgumus, kā arī seminārus seksuālās dzīves uzlabošanai.

«Erotā» valda brīva atmosfēra, kas ikvienam netraucēti ļauj gūt jaunus seksualitātes pārpilnus iespaidus un iedrošina būt brīviem no aizspriedumiem. Drosmīgākie festivāla apmeklētāji varēs piedalīties dažādos konkursos, fotografēties kopā ar viesmāksliniekiem, kā arī iegādāties sev tīkamo no plašā intīmpreču klāsta, turklāt par pievilcīgām cenām!

Semināri seksuālās dzīves uzlabošanai

Pirmo reizi festivālā 22. februārī notiks orālā seksa seminārs, kuru vadīs labi pazīstamā publiciste, seksa eksperte un pasniedzēja Rita Lasmane. Seminārā «Pa īstam iepriecini savu partneri orāli» gan sievietes, gan vīrieši uzzinās paņēmienus, kā abiem baudpilni nodarboties ar orālo seksu, tādējādi uzlabojot pāra attiecības.

Tāpat viens no īpašajiem viesiem būs seksa guru – Alekss Mejs no Holandes, kurš 21. februārī krievu valodā vadīs meistarklasi «Seksa meistarības noslēpumi». Aleksa 20 gadu ilgais darbs abu dzimumu attiecību uzlabošanas jomā sniedzis iespēju palīdzēt tūkstošiem cilvēku, paceļot attiecības un intīmo dzīvi jaunā līmenī.

Viesmākslinieki no vairākām pasaules valstīm

«Erots» ir kaislību, erotikas un seksualitātes bagāts pasākums, kas piedāvā izklaidi dažādām gaumēm. Krāšņus šovus uz vairākām festivāla skatuvēm demonstrēs viesmākslinieki no Latvijas, Lietuvas, Francijas, Ungārijas, Baltkrievijas un Austrijas.

«Erots 2014» norises laiki:

21. februāris 18.00–3.00

22. februāris 18.00–4.00. Ieeja no 18 gadu vecuma!

Dienu pirms festivāla, 20. februārī, oficiālajā festivāla naktsklubā «La Rocca - Revolution» notiks gada karstākā pasākuma pre-party.

Biļetes uz «Erots 2014» ir nopērkamas «Biļešu servisa» - «bilesuserviss.lv» kasēs visā Latvijā par EUR 15, Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā darba dienās no plkst. 10.00 līdz 16.30 par EUR 10, kā arī intīmpreču veikalā «Kupidons Plus» (Rīgā, Aleksandra Čaka ielā 72 un Alfrēda Kalniņa ielā 4).

«Erots 2014» apmeklētājiem festivāla īpašā viesnīca «Astor Riga Hotel» piedāvās vēl nebijušu iespēju – izmantot četrzvaigžņu viesnīcas vienvietīgos un divvietīgos numurus par īpaši izdevīgām cenām – EUR 40 un 45.

Komentāri (43)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu