TV ekrānos būs skatāms šovs «Dārgā, mēs nogalinām bērnus!» (23)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Mīlēt bērnu, nelutinot viņu, šķiet neiespējami, jo, nepanākot savu, viņš savelk dusmīgu seju un niknumā cērt kāju pret zemi. Mazkustīgu un izlutinātu bērnu ar lieko svaru, kuram ir sliktas attiecības ar vecākiem, pēdējā cerība ir speciālistu palīdzība. Kā tikt galā ar bērnu, kuram ļauts iedzīvoties neveselīgā dzīvesveidā? To, parādot reālus piemērus, atklās jaunais realitātes šovs «Dārgā, mēs nogalinām bērnus!» Asaras, cīņa ar sevi un liekajiem kilogramiem ir grūta, bet vainagojas panākumiem. 

Protests neveselīgam dzīvesveidam

Kanāla LNT jaunais sociālais realitātes šovs «Dārgā, mēs nogalinām bērnus!» (Honey, we're killing the kids) radīts ar mērķi, palīdzēt ģimenēm mainīties un kļūt labākām. Mūsdienās ļoti daudzi bērni nekontrolēti daudz ēd neveselīgu pārtiku, iedzīvojas liekajos kilogramos, kas vēlāk atspoguļojas vizuālajā izskatā. Tas visbiežāk notiek ar bērniem, kuri ir izlutināti, savukārt pie tā ir vainojami vecāki, kuri, mīlot savu bērnu, nav vēlējušies ko aizliegt. Realitātes šova «Dārgā, mēs nogalinām bērnus!» vadītājs Dmitrijs Karpačovs atzīst:

«Visbiežākās vecāku rūpes ir par to, lai bērni būtu paēduši. Nevis tā vietā velta savu uzmanību morālei un audzināšanai.» Šova ietvaros vecāki, saprotot, ka tiek pārkāptas visas robežas, nolēmuši vērsties pie speciālista. Pārmaiņu gadījumā ierasti bērns izrāda pretestību, piecērt kāju un paliek ļoti dusmīgs. Speciālisti ir savas lietas pratēji un zina, ka atliek vien apbruņoties ar pacietību.

Vienā no realitātes šova sērijām skatītāji iepazīsies ar ģimeni, kurā dēli, vecāku aizņemtības dēļ, ļoti bieži mājās ir vieni, tāpēc pastāvīgi ēd neveselīgu pārtiku. Mamma, pārliecināta, ka bērni ir badā, lutina viņus vakariņās ar picu, salātiem ar treknu majonēzi, pīrādziņiem, tortēm un sātīgo lazanju. Šādi ēšanas paradumi ātri vien atstāja manāmas izmaiņas gan vizuālajā izskatā, gan bērnu pašsajūtā.

Lai vecāki apzinātos, cik nopietni draudi tie ir, vadītājs D.Karpačovs atklāj, kā bērni izskatīsies 40 gados, ja tā turpinās dzīvot. Mammas, ieraugot briesmīgo attēlu, nereti sāk raudāt un vairs nešaubās, ka kaut kas jādara lietas labā. Bērni, protams, pret kraso dzīvesveidu maiņu sadumpojas, turpinot runāt pretī vecākiem un aizvien pa kluso lavoties pie ledusskapja. Taču vecāki neatslābst, tiek liktas pat tik drastiskas metodes, kā ledusskapja aizslēgšana ar slēdzeni un signalizācijas uzstādīšana. Soli pa solim, ievērojot speciālistu ieteikumus, veselīgi ēdot un aktīvi sportojot, varoņi izmainās televīzijas skatītāji acu priekšā. LNT skatītāji kļūs par lieciniekiem dalībnieku pārdzīvojumiem, tiekot galā ar dažādiem vadītāja D.Karpačova uzdotajiem pārbaudījumiem un sarežģījumiem.

Vērot dažādās situācijas un speciālistu rastos risinājumus būs interesanti tiem, kuriem ģimenē ir problēmas vai, kuri tikai plāno sākt ģimenes dzīvi. Iespējams, kāds raidījuma varoņos varēs atpazīt kaimiņu bērnus un spēs palīdzēt viņiem un viņu vecākiem.

Svarīgi novērtēt prioritātes

Šova producente Svetlana Lobko atklāj: «Strādājot pie realitātes šova, mēs saskārāmies ar to, ka ģimenes, kuras pie mums vēršas pēc palīdzības, neprot noteikt bērnam prioritātes. Tāpēc sākotnēji vissvarīgākais ir palīdzēt vecākiem sakārtot savstarpējās attiecības ar bērniem. Atcerēties, ka jāatvēl laiks arī bērniem, vienlaikus neaizmirstot par savu brīvo laiku.»

Skatieties «Dārgā, mēs nogalinām bērnus!» no 7.marta piektdienu vakaros 21:05 kanālā LNT.

Komentāri (23)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu