Iepazīsti Eirovīzijas finālistus: Ralfs Eilands un Valters Pūce - «Revelation» (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Jau šajā nedēļas nogalē, 22. februārī Ventspilī - teātra namā «Jūras vārti» uz skatuves kāps divpadsmit Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālās atlases finālisti, lai cīnītos par ceļazīmi uz Eirovīzijas dziesmu konkursa finālu Kopenhāgenā, Dānijā. 

11. februārī Spīķeru koncertzālē tika izlozēta Eirovīzijas dziesmu konkursa «Dziesma 2014» fināla uzstāšanās secība. Saskaņā ar izlozes rezultātiem 22.februārī Ventspilī kā pirmie uz skatuves kāps Ralfs Eilands un Valters Pūce ar dziesmu «Revelation».

Iepazīstinām ar Eirovīzijas nacionālās atlases finālistiem: Ralfs Eilands un Valters Pūce - «Revelation»

Grupas «PeR» solists Ralfs Eilands un «DaGambas» mūziķis Valters Pūce vienojušies kopīgā skaņdarbā, lai atgādinātu, ka mīlestības un veselā saprāta trūkums dzīvi var padarīt par trulu eksistēšanu. Piedalīties apburtajā lokā vai nepiedalīties - izvēle ir mūsu rokās. Šis ir pirmais Ralfa un Valtera kopīgi radītais skaņdarbs un abi mūziķi ir pārliecināti - ne pēdējais.

«Bija gatava dziesmas skice un vēlējos to attīstīt, iespēlējot ģitāras, kolēģis ieteica aiziet ciemos pie Valtera Pūces. Sākotnēji man šī ideja, godīgi sakot, nepatika, bet tiklīdz izdzirdēju, kādu pienesumu Valters ar čellu dod dziesmai, man nebija šaubu - dziesmai jāskan tieši tā!» saka Ralfs.

«Revelation» jeb «atklāsme» ir abu mūziķu kliedziens pasaulei par netaisnībām, kuras radījusi neaprēķināta, necilvēcīga un primitīva rīcība, kas arvien biežāk novērojama politikā, cilvēku attiecībās, mūsu ikdienā.

««Revelation» ir dziesma pret sistēmu un tās radīto vājprātu, kurā mēs esam spiesti piedalīties tik ilgi, kamēr ticam, ka šī sistēma strādā. Pēc mūsu domām, dzīvojot bez mīlestības, savstarpējas iejūtības un cieņas sapnis par gaišo nākotni var palikt tikai sapnis,» saka Ralfs.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu