Dziedātāja Olga Rajecka gatavojas kāzām (198)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Dziedātāja Olga Rajecka (52) savā dzimšanas dienā, 5. februārī saņēmusi bildinājumu no savas jaunās mīlestības Ivo Bankava (42), un pāris drīzumā plāno kāzas.  

Attiecības starp dziedātāju Olgu Rajecku un uzņēmēju Ivo Bankavu uzplaukušas pagājušajā vasarā, lai gan abi ir pazīstami jau ļoti sen. Izrādās, ka Olga pirms aptuveni 20 gadiem ir spēlējusi Ivo kāzās, tāpat abi bieži tikušies dažādos pasākumos un TV šovos. Pagājušajā vasarā, gatavojoties Dziesmu un deju svētkiem, gadījās, ka Ivo deju partnere bija aizkavējusies un mēģinājumā Olgu salika dejot vienā pārī ar Ivo. «Tā nu kopā turpinām dejot joprojām,» žurnālam «Kas Jauns» atklājis Ivo.

Ivo esot gredzenu sagādājis jau laikus un gatavojies gredzenu pasniegt Valentīndienā, tomēr pārdomājis, dzirdot Olgas un viņas meitas negatīvo nostāju par šiem svētkiem. Tā nu Ivo bildinājumam izvēlējās Olgas dzimšanas dienu. «Olga mums bija sarīkojusi romantiskas vakariņas, pēc kurām arī vakaru pavadījām kopā. Tā noteikti bija lieliskākā dāvana, jo tovakar, pateicoties Olgai, jutos ļoti laimīgs. Kad pasniedzu viņai gredzenu, lūgdams kļūt par manu sievu, vispirms bija neaprakstāms saviļņojums, prieka asaras un satraukums, un tikai tad saņēmu no viņas apstiprinošu «Jā!»» par bildinājumu žurnālam «Kas Jauns» stāstījis Ivo Bankavs.

Komentāri (198)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu