Ko rīdzinieki domā par Eirovīziju? (28)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Jau šo sestdien Ventspilī norisināsies diskusijas raisošais dziesmu konkurss Eirovīzija, tieši tādēļ «PirmaVietaTV» komanda ar Robertu Silavu priekšgalā, devās Rīgas ielās, lai uzņemtu jaunu «Rīga par» epizodi un noskaidrotu, ko tad rīdzinieki īsti domā par Eirovīziju? Atbildes bija dažādas, vairāki cilvēki teica, ka Eirovīzija liekas pieņemama, citi esot dzirdējuši «fantastiskās» atsauksmes un izteicās skeptiski. Vadītājs ironizēja, ka Niko uzstājās kopā ar «Daft Punk» un Olga Rajecka ar «Avicii». Ar viedokļiem iepazīsties pievienotajā video!

Par «PirmaVietaTV»:

PirmāVietaTV ir youtube kanāls, kura mērķis ir piedāvāt interesantu un izklaidējošu saturu latviešu valodā. Ar vairāk kā 900 000 skatījumiem un 7000 abonentiem tas ir viens no skatītākajiem «YouTube» kanāliem Latvijā. Pazīstamākais «PirmāVietaTV» raidījums ir «Rīga par», kuru vadīja Eirovīzijas dalībnieks Ralfs Eilands, bet tagad stafeti ir pārņēmis Roberts Silavs. Uz šo brīdi ir iznākušas vairāk kā 20 «Rīga par» epizodes un katra sērija ir skatīta vidēji 32 000 reizes.

Komentāri (28)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu