BRIT mūzikas balvas ceremonijā triumfē «Arctic Monkeys» un Deivids Bovijs (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Lielbritānijas mūzikas balvu «BRIT Awards» pasniegšanas ceremonijā trešdien Londonā triumfējusi rokgrupa «Arctic Monkeys», bet rokmūziķis Deivids Bovijs saņēma balvu kategorijā labākais vīriešu dzimuma soloizpildītājs, kļūstot par vecāko BRIT mūzikas balvas ieguvēju pasākuma vēsturē.

67 gadus vecais Bovijs nepiedalījās balvu pasniegšanas sarīkojumā Londonas arēnā «O2», bet pauda pateicību un prieku ar supermodeles Keitas Mosas starpniecību. Bovijs pirmo BRIT balvu saņēma pirms trīsdesmit gadiem. 1996.gadā viņš saņēma goda apbalvojumu par nozīmīgu pienesumu britu mūzikai.

Ellija Goldinga saņēma balvu kā labākā Lielbritānijas dziedātāja, bet par lielāko vakara zvaigzni kļuva «Arctic Monkeys», kas plūca laurus divās «lielajās» kategorijās - par gada labāko albumu un labāko britu grupu.

Grupa «Bastille» ieguva balvu kategorijā labākais jaunais britu izpildītājs, bet puišu grupas «One Direction» hits «Best Song Ever» ieguva balvu labākā video kategorijā. Šo balvu pirmoreiz pasākuma vēsturē noteica skatītāju balsojums.

Bruno Marss un Lorde saņēma balvas kā labākie starptautiskie solomākslinieki, bet grupa «Daft Punk» uzvarēja kategorijā labākā starptautiskā grupa.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu