Gulbis sasniedz pusfinālu Marseļā (18)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Latviešu labākais tenisists Ernests Gulbis šodien iekļuva Marseļas «ATP World Tour 250» turnīra pusfinālā. 

Ceturtdaļfināla mačā pasaules rangā 23. vietā esošais Gulbis ar 6-3 un 7-6 (7:1) pārspēja mājinieku, francūzi Nikolā Maī, kurš pasaules rangā ieņem 41. vietu.

Pirmajā setā Gulbis jau otrajā geimā lauza pretinieka servi, bet nākamajā geimā panāca 3-0, bet seta turpinājumā iekrāto pārsvaru droši nosargāja, neļaujot Maī iegūt nevienu breikbumbu.

Otrajā setā latvietis ieguva četras breikbumbas, tomēr francūzis tās prata atspēlēt un uzvarētājs noskaidrojās vien taibreikā, kurā pārliecinoši pārāks izrādījās Gulbis.

Pusfinālā turnīrā ar trešo numuru izliktais Gulbis mērosies spēkiem ar vēl vienu mājinieku Rišāru Gaskē, kurš turnīrā izlikts ar pirmo numuru un ceturtdaļfinālā ar 7-5 un 6-3 pārspēja horvātu Ivanu Dodigu.

Atgādinām, ka pirmā kārta Gulbim bija brīva, bet otrajā kārtā latvietis ar 6-3, 5-7 un 6-4 pārspēja spāni Roberto Bautistu, kurš ATP rangā ieņem 51. vietu.

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu