Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Foto: Meiteņu un puišu neķītrās dejas «Erotā» (33)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»

Vakar Rīgā, Ķīpsalas hallē, sākās 16.starptautiskais erotikas festivāls «Erots 2014».

Atklāšanas dienā «Erota 2014» apmeklētāji varēja vērot iespaidīgus šovus, kuros uzstājās ungāru seksa dieviete «Mya Diamond», Austrijas bargā kundze Vanesa Ņūtone, kā arī pornozvaigne «Cristal Jolie». Kā galvenais viesis šajā dienā ir seksa eksperts Mejs, kurš sniedza konsultācijas interesentiem.

Festivāls turpinās arī šodien, abās festivāla dienās notiks konkurss «Club Dance Queen&King 2014», kas garantē enerģiskus un seksīgus priekšnesumus. Ļauties deju ritmiem tiek aicināts arī ikviens apmeklētājs, norādīja «Erota 2014» pārstāvji.

Šogad pirmo reizi norisināsies atklātās amatieru «Pole Dance» sacensības un orālā seksa seminārs, kuru vadīs Latvijas seksa eksperte Rita Lasmane. Katru dienu intīmpreču veikalu tīkls «Kupidons plus» prezentēs savu jauno seksa rotaļlietu kolekciju, kuras, piedaloties konkursos, varēs iegūt dāvanā.

Komentāri (33)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu