Šodien - siltākā šī gada diena (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Charles D P Miller, CC BY-NC 2.0

Šodien Kurzemē vietām gaiss iesilis līdz plus 10 grādiem, kas ir augstākā fiksētā gaisa temperatūra šogad, aģentūra LETA uzzināja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

Visaugstākā gaisa temperatūra šodien fiksēta Kolkā un Mērsragā, kur gaiss iesilis attiecīgi līdz plus 10,2 un plus 9,8 grādiem. Taču arī citviet Kurzemē gaiss iesilis līdz plus 8, plus 9 grādiem. Nedaudz vēsāks ir Liepājā - tur termometra stabiņš pakāpies līdz plus 6,2 grādiem, bet Stendē plkst.14 fiksēti plus 9 grādi, Pāvilostā - plus 8,3 grādi, bet Saldū - plus 8,4 grādi.

Latvijas austrumu rajonos gaisa temperatūras ir visai atšķirīgas - no plus 1,3 grādiem Daugavpilī līdz plus 7,7 grādiem Zīlānos un plus 7,5 grādiem Gulbenē. Arī Rēzeknē zemāka gaisa temperatūra - plus 4,8 grādi.

Arī Ziemeļvidzemē, Rūjienā, šodien ir plus 7,9 grādi, nedaudz vēsāks jūras piekrastē - plus 6,9 grādi. Zemgalē gaiss iesilis līdz plus 9,2 grādiem Jelgavā un plus 8,7 grādiem Dobelē.

Rīgā plkst.14 bija plus 8,4 grādi.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu