Šonedēļ laika apstākļi priecēs visas nedēļas garumā (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sheila Steele, CC BY-NC-SA 2.0

Pirmdien Latvijas teritorijas lielākajā daļā maksimālās gaisa temperatūras atzīmes sasniegušas +5...+9 grādus, bet Kolkā un Mērsragā pat nedaudz virs +10 grādiem. Arī nedēļas turpinājumā gaidāmi līdzīgi laika apstākļi, liecina Latvijas vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sniegtā informācija.

Dienā lielākoties spīdēs saule, būtiski nokrišņi nav gaidāmi un gaisa temperatūra sasniegs +3... +8 grādus. Savukārt nakts stundās gaisa temperatūra pazemināsies līdz 0...-5 grādiem.

Nedēļas nogalē jau debesis pakāpeniski aizklās mākoņi, līdz ar to naktīs gaiss tik ļoti vairs neatdzisīs, bet arī dienā gaisa temperatūra gaidāma par 2-4 grādiem zemāka nekā nedēļas sākumā.

Visā periodā Latvijā valdīs dienvidu, dienvidaustrumu vēji, kas pakāpeniski pierims, bet jauna nokrišņu zona Latviju sasniegs tikai nākamās nedēļas sākumā.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu