Melbārdis: Pieļauju, ka šī bija mana pēdējā Olimpiāde (73)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Latvijas labākais bobsleja pilots Oskars Melbārdis, kurš Soču olimpiskajās spēlēs izcīnīja sudraba medaļu četriniekos, pieļauj, ka nupat aizvadītā Olimpiāde bijusi pēdējā viņa karjerā.

Kā zināms, svētdien Melbārdis ar stūmējiem Daumantu Dreiškenu, Arvi Vilkasti un Jāni Strengu pēdējā Soču olimpisko spēļu dienā izcīnīja sudraba godalgu.

«Varianti pašlaik ir visādi, bet pieļauju, ka šī bija mana pēdējā Olimpiāde,» sarunā ar aģentūru LETA pauda Melbārdis. «Jāskatās, kā viss veidosies - kādi būs treneri, kas būs vadībā, kas paliks no mūsu šī brīža kolektīva. Nākamsezon noteikti braukšu, bet man ir svarīgi, kāds būs kolektīvs, lai varētu potenciāli sākt gatavoties nākamajām olimpiskajām spēlēm

«Nobraucot pēdējo braucienu Sočos, šķita - bļāviens, tikko vēl bija Vankūveras olimpiskās spēles, tagad tik daudz kas ir mainījies. Tad bija piloti Edgars Maskalāns un Jānis Miņins. Tik daudz kas ir mainījies - kaut kas nereāls,» sacīja Melbārdis.

Kopš neatkarības atjaunošanas Latvijai ne reizi nebija izdevies izcīnīt olimpisko godalgu bobsleja sacensībās.

Komentāri (73)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu