Latvijā gaidāma «H&M» mājas preču nodaļa (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TijsB, CC BY-SA 2.0

«H&M Home» mājas preču nodaļa pirmo reizi Latvijā būs pieejama jaunajā «H&M» veikalā t/c «Riga Plaza», Rīgā, Mūkusalas ielā 71, kas tiks atvērts aprīlī, «Apollo» informēja Tīna Mietinena, «H&M» sabiedrisko attiecību menedžere.

«H&M Home» apvieno interjeru un dizainu, piedāvājot plašu interjera tekstilizstrādājumu un aksesuāru klāstu, ar vienmēr aktuālu sezonālo piedāvājumu ikvienai mājas telpai.

«Esam patiešām priecīgi, ka varam piedāvāt «H&M Home» izstrādājumus mūsu klientiem Latvijā», teic «H&M» Baltijas valstu un Somijas vadītāja Marika Pīko. «H&M vēlas piedāvāt lielisku iepirkšanās pieredzi, piedāvājot unikālu, dažādu un plašu klāstu. Klientiem jājūt, ka iegādātā prece ir iztērētās naudas vērta, lai vienmēr būtu iespējams atsvaidzināt, papildināt savas mājas ar interjera precēm un aksesuāriem, kas atbilst jaunākajai modei un tendencēm.»

Kopš 2009. gada, kad «H&M Home» līnija tika laista klajā, tās piedāvājumā bijusi mode modernam mājoklim, piedāvājot gan visnepieciešamākās preces, gan dekoratīvus elementus. Ēdamgalda ietērpu papildina dekoratīvie galda celiņi un paliktņi, kamēr guļamistaba kļūst par īstu paradīzi ar «H&M» gultasveļu, savukārt vannas istabu paspilgtinās īpaša dizaina dvieļi un paklājiņi. Kolekciju rada «H&M Home» dizaina komanda Evelīnas Kravajevas Zodbergas vadībā, un tā šobrīd ir paplašināta, kopš 2012. gada piedāvājot mājas preces arī mazuļiem un bērniem.

Cenu piemēri:

Spilvendrānas no EUR 4,95 (LVL 3,48);

Gultasveļa no EUR 19,95 (LVL 14,02);

Frotē dvieļi no EUR 5,95 (LVL 4,18).

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu