Centrālās stacijas apkārtnē aiztur vīrieti ar zagtām mantām (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sergey Vladimirov, CC BY-SA 2.0

Pirmdien neilgi pēc pusnakts, Gogoļa ielā pie pašvaldības policijas vērsās kāds vīrietis, skaidrojot, ka esot apzagts, kamēr bija iesnaudies Stacijas laukumā, informē, Rīgas Pašvaldības policija. 

Policisti vīrietim paskaidroja, ka šādā gadījumā viņam ar iesniegumu jāvēršas Valsts policijā (VP), uz kurieni vīrietis arī nekavējoties devās.

Pašvaldības policija, pieļaujot iespēju, ka neapdomīgās personas apzadzējs varētu atrasties policijai zināmā neapsaimniekotā ēkā netālu no Centrālās stacijas, nekavējoties devās turp.

Ierodoties namā policisti tur sastapa kādu vīrieti un pamanīja arī maisus, ar, iespējams, zagtām mantām – automašīnu spoguļiem un to korpusiem, instrumentu komplektu, melnus cimdus, kā arī bezvadu interneta rūteri.

Lai arī starp mantām neatradās iepriekš satiktā vīrieša nozagtais mobilais tālrunis, pēc namā sastaptās vīrieša personas datu pārbaudes, policisti sazinājās ar VP Latgales iecirkņa dežurantu un ziņoja par atradumu. VP darbinieks lūdza aizdomīgo personu nogādāt VP iecirknī, kur aizturētais ar visām mantām arī nogādāts.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu