Dziedātāja Samanta Tīna vairs nepiedalīsies «Eirovīzijā» (275)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

«Eirovīzijas» dziesmu konkursa nacionālās atlases fināls sabiedrībā ir raisījis plašas diskusijas. Bukmeikeri labu rezultātu «Eirovīzijā» prognozēja Donam un Olgai Rajeckai, tomēr Olga Rajecka pat neiekļuva superfinālā, un Dons palika 2. vietā. Rezultātā uzvaru «Eirovīzijas» dziesmu konkursa nacionālajā atlasē balsotāji piešķīra grupai «Aarzemnieki», kas konkursā piedalījās ar dziesmu «Cake To Bake». 

Savs viedoklis par to ir arī konkursa dalībniecei Samantai Tīnai, kura iekļuva superfinālā, tomēr palika 3. vietā: «Man trūkst komentāru. Nedomāju, ka būs šāds iznākums. Man nebūtu nekādu jautājumu, ja būtu uzvarējis Dons. Viņš man ir labs draugs, un es viņu apbrīnoju,» tā Samanta Tīna.

Samanta Tīna nejūtot rūgtumu, tomēr «Eirovīzijas» nacionālajā atlasē vairs nepiedalīsies, ja netiks mainīts konkursa nolikums. «Teikšu skarbi - šis bija mans pēdējais gads «Eirovīzijā»» žurnālam «Kas Jauns» pastāstījusi Samanta Tīna, kurai šis bija jau trešais gads «Eirovīzijā».

Komentāri (275)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu