Starptautisks taekvondo turnīrs Daugavpilī pulcēs 337 sportistus (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Sestdien, 1.martā, Daugavpils Olimpiskajā centrā norisināsies starptautisks taekvondo turnīrs «Daugavpils kauss 2014», kurā piedalīsies 337 jaunieši no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Krievijas, Baltkrievijas, Ukrainas un Somijas.

Kā aģentūru LETA informēja Daugavpils Sporta pārvaldē, sacensību dalībnieki startēs trīs vecuma kategorijās - no sešiem līdz deviņiem gadiem, no desmit līdz 13 gadiem (kadeti) un no 14 līdz 17 gadiem (juniori).

Sacensību sākums plānots plkst.9, atklāšanas ceremonija paredzēta plkst.13, cīņas notiks četros laukumos, ieeja uz sacensībām būs bez maksas.

Daugavpilī notiekošās sacensības kļūs arī par ikgadējā «Baltijas Olimpiskā kausa» pirmo posmu. Šim kausam paredzēti vēl divi posmi, kuri notiks maijā un oktobrī. Sacensību kopvērtējumā pēc visiem trim posmiem labākie sportisti tiks apbalvoti ar kausiem.

Turnīru Daugavpilī rīko Latvijas Taekvondo federācija.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu