Meklē jaunieti, kurš Rīgā «pastaigājies» pa kādas automašīnas jumtu (16)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Malcolm Stanley, CC BY-NC-SA 2.0

Svētdien policija saņēmusi izsaukumu no kādas Jasmuižas ielas daudzdzīvokļu mājas iedzīvotājas, kuras acu priekšā tika sabojāta viņas radinieces automašīna, «Apollo» informēja policijā. 

Plkst.14.30 policijai piezvanīja kāda sieviete un ziņoja, ka Pļavnieku daudzstāvu mājas pagalmā kāds aptuveni 20 gadus vecs jaunietis uzkāpis uz viņas radinieces «Hyundai Accent» jumta un staigā pa to. Jaunietis automašīnas jumtu sabojājis sākot no vietas, kur sēž vadītājs līdz pat bagāžniekam.

Kad policija ieradās notikuma vietā, jaunietis jau bija aizbēdzis. Policija nekavējoties uzsāka tuvējās apkārtnes pārbaudi, tomēr arī pēc patrulēšanas vainīgo neizdevās atrast. Meklētais jaunietis ir aptuveni 20 gadus vecs, vidējas miesas būves, augums aptuveni 175 centimetri.

Policija lūdz atsaukties notikušā aculieciniekus, kas palīdzētu atrisināt radušos situāciju. Aculieciniekus lūdz zvanīt uz Ķengaraga iecirkni: 67086800 vai 110.

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu