Aktrise Skārleta Johansone skumst, ka kļuvusi par vīriešu iekāres objektu (53)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu aktrise Skārleta Johansone ļoti skumst, ka daudzi pievērš uzmanību viņas ārienei, nevis viņas aktrises dotībām. Aktrise ir gatava cīnīties ar sterotipiem ar tādu personāžu palīdzību kā filmā «Atriebēji», kur Johansone spēlē Melno atraitni, vēsta «popcornnews.ru».

Daudzas sievietes atdotu visu, lai kļūtu par vīriešu iekāres objektu, tomēr tas neattiecoties uz Skārletu Johansoni. «Man dažkārt bija iespēja izmantot izskatu savā labā, gūstot priekšrocības,» atzīst aktrise,«tomēr tas laiku pa laikam rada skumjas. Es vienmēr esmu sevi uzskatījusi par aktrisi ar raksturu, bet plašsaziņas līdzekļi mani ieliek stereotipu rāmjos.»

«Patiesībā daudzas manas lomas nevar nosaukt par atklāti seksuālām, piemēram, Melnās atraitnes lomu filmā «Atriebēji»», kas, pēc aktrises domām, simbolizē sievišķo spēku.

«Man patīk, ka Melnā atraitne ir iecerēta kā gudra un izsmalcināta sieviete. Viņa ir ne tikai seksuāls papildinājums vīrietim supervaronim, viņai ir iedota atsevišķa sižeta līnija un dziļums, kas ļauj nopietni strādāt ar šo lomu. Tieši tāpēc skatītājiem patīk tādas filmas,» savās domās dalās Skārleta Johansone.

Jau pagājušajā gadā aktrise izteicās, ka, lai arī viņa vairākkārt ir iekļauta pasaules iekārojamāko sieviešu topos, viņa sevi neuzskata par sekssimbolu. «Es nezinu, es sevi par tādu neuzskatu,» viņa teica. «Tā tas ir šobrīd. Esmu pārliecināta, ka pēc dažiem gadiem tā būs kāda cita. Es vairs nebūšu tik interesanta.»

Komentāri (53)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu