Samanta Tīna: «Harizma dara cilvēku skaistu, ne izskats!» (76)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicātes foto

Spilgtas sievietes allaž piesaista uzmanību, un, ja šī spilgtā sieviete ir arī publiska persona, tad vizuālā tēla apspriešana ir neizbēgama. Tikpat neizbēgami kā vīriešu uzmanības apliecinājumi, ir arī dažādi komentāri internetā, baumas, minējumi. Un izskats, apģērbs, stils ir tēmas Nr. 1.

Intensa.pro

Samantas Tīnas skaistuma ikona ir Nofretete, (Neferneferuaten-Nefertiti) kas tulkojumā nozīmē «Skaistā sieviete ir atnākusi». Arī pati skatuves māksliniece apzinās savu skaistumu, ko veicinājušas nesenās pārmaiņas izskatā, kas nenoliedzami jaunajā dziedātājā ir radījušas lielāku pārliecību pār sevi un sevis teikto.

Kā Jūs definētu skaistumu?

Dieva dota dāvana!

Ko skaistums nozīmē Jums pašai?

Personības spogulis!

Kādas ir Jūsu skaistuma ir neiztrūkstoša ikdienas sastāvdaļa?

Pirms dodos ārpus mājas savos ikdienas darbos, atsvaidzinu seju ar aukstu ūdeni, uzklāju BB krēmu un ietonēju vaigu kaulus, lai piešķirtu mazliet sārtuma. Protams, arī lūpu balzams ir nepieciešams.

Bez kādiem kosmētikas līdzekļiem nevarētu iedomāties savu ikdienu?

Hmmm... Laikam, ka bez lūpu balzama.

Šobrīd populāri ir dabīgie kosmētikas līdzekļi. Vai Jūs tos lietojat?

Esmu lietojusi «Madara» tonālo dienas krēmu, man patika!

Kas, Jūsuprāt, ir vissvarīgākais sievietes izskatā?

Galvenais, lai sieviete apzinās savu skaistumu. Tās nav konkrēti tikai acis, lūpas vai kas cits, bet gan dvēsele!

Kā Jums šķiet, kas vairāk piesaista cilvēkus? Sievietes ārējais izskats vai viņas harizma? Kāpēc?

Nav svarīgi, cik daudz kosmētiku mēs lietojam, vai cik dārga tā ir, ja nemākam to pareizi lietot! Esmu pārliecināta, ka harizma dara cilvēku skaistu, ne izskats!

Vai ir kādas skaistuma procedūras, kuras noņem Jums stresu?

Jā, protams, tas viennozīmīgi ir ūdens! Esmu iecienījusi vannas ar visdažādākajiem relaksējošiem sāļiem un aromātiskām putām. Bieži arī apmeklēju baseinu, kas nomierina ne tikai garīgi, bet atslābina arī fiziski.

Kādus komplimentus par savu izskatu visbiežāk saņemat no apkārtējiem cilvēkiem?

Komplimentus patiešām saņemu daudz, un zināmu komplimentu devu ir pelnījusi katra sieviete, jo tie sniedz patīkamas emocijas, liek sejai atplaukt smaidā. Visdažādākie komplimenti - par fizisko, garīgo formu, par jauno matu griezumu un stilu.

Matu griezums un krāsa ir viens no pirmajiem vizuālā tēla elementiem, ko apkārtējie pamana vispirms. Savulaik Samantas «vizītkarte» ugunīgi sarkanie garie mati, kurus pirms diviem gadiem nomainīja krietni īsāks griezums, turklāt tie ieguva ogļu melnu krāsu. Samanta šķīrās arī no kuplajām pieaudzētajām skropstām. Pirmoreiz ar savu jauno tēlu Samanta savus talanta cienītājus nošokēja Spices šopinga festivālā.

Kā nonācāt pie idejas, ka vēlaties tik krasi mainīt savu tēlu, ne tikai matu krāsu?

Viss ap mums mainās, maināmies arī mēs paši, līdz ar to arī mūsu vērtību sistēma. Atminos, ka kādu rītu piecēlos un, ieskatoties spogulī, sapratu, ka atspulgs spogulī neatbilst manām iekšējām sajūtām. Tagad gan viss ir harmonijā!

Samanta piekrīt, ka vizuālā tēla maiņa skatuves māksliniekiem ir sarežģītāks lēmums, kā cilvēkiem, kuru izskats nav tiešā veidā saistīts ar profesionālo darbību, tādēļ pirms krasajām pārmaiņām, viņa konsultējusies ar savu menedžeri Juri Milleru un stilistu Andri Ruski.

Vai nebaidījāties no tā, ka nomainot matu krāsu uz neuzkrītošāku toni, cilvēki varētu Jūs vairs neatpazīt?

Ja cilvēki Tevi mīl, tad nav svarīgi kādā krāsā ir mati! Es vienkārši pieaugu! Neuzskatu, ka kāda no krāsām ir neuzkrītoša, galvenais, lai tā būtu saskaņā ar personības būtību! Sākumā varbūt bija grūtāk ar manis atpazīšanu ārpus Latvijas, bet nu jau arī ārpus Latvijas robežām viss ir kārtībā, varu pat teikt, ka visi ir sajūsmā. Pārmaiņas ir uz labu!

Lai gan šobrīd Samantas tēls šķiet tik ļoti atbilstošs viņas personībai, sākumā par tuviniekiem sagādāja grūtības viņu atpazīt, un bija pat nepieciešams laiks, lai visi aprastu ar jauno izskatu.

Samanta neliekuļo un saka, ka ir apmierināta ar savu jauno izskatu. Nelielas neērtības sagādāja jaunā matu griezuma sakārtošana, taču nu ir apgūtas arī šīs nelielās viltībiņas, kas Samantai ļauj labi izskatīties ik dienu. Viņa ar sev raksturīgo enerģijas dzirksti, uzmundrina arī citas sievietes, kas vēlas izmaiņas savā izskatā:

Uz priekšu, dāmas! Visas pārmaiņas dzīvē ir ceļš uz ko labu, uz jauniem sasniegumiem. Uzdrošinieties un esiet skaistas!

Komentāri (76)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu