Prezentēs grāmatu, kuras nosaukums ir noslēpums (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grāmatu apgāds «ATĒNA» un Otto Ozols apstiprina, ka intriga – jaunās grāmatas nosaukums tiks atklāts tikai grāmatas atvēršanas pasākumā jau šo piektdien, 28. februārī plkst. 14.00 «Baltijas Grāmatu svētkos 2014» Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā. 

Otto Ozola jaunā grāmata jau atrodas tipogrāfijā un tik ļoti gaidītā pirmā tirāža tiks nogādāta tieši uz «Baltijas Grāmatu svētkiem 2014».

Grāmatas prezentācijā tiks atklāts ne tikai grāmatas nosaukums, bet arī grāmatas satura noslēpums. Šobrīd autors un izdevēji atklāj tikai to, ka grāmatā būs daudz vairāk dēku un kaislību, mazāk vēstures, bet valoda vēl skarbāka. Šoreiz stāstā iesaistās arī apburošs, sirsnīgs portugālis, apņēmīgi vācieši, aukstasinīgi somi, drosmīgi igauņi un, protams, apburoša latviete. Viens gan ir palicis nemainīgs – autors joprojām mīl Latviju!

Otto Ozols piedalīsies arī autogrāfu stundās sestdien un svētdien izdevēju – grāmatu apgāda «ATĒNA» stendā. Grāmatnīcās un bibliotēkās jaunā grāmata nonāks tuvāko nedēļu laikā.

Šī būs Otto Ozola otrā grāmata, kas seko autora populārajai grāmatai «Latvieši ir visur». Tā raisījusi asus strīdus un ļoti pretrunīgus viedokļus, bet lasītāju atbalsts bijis nepieredzēti pārliecinošs – tirāžas pārspējušas teju visus rekordus Latvijas literatūrā pēdējo desmit gadu laikā.

Pēc pirmās grāmatas uzrakstīšanas Otto Ozols publicējis vairāk nekā divus simtus rakstu, eseju un īsstāstu par vēsturi, politiku un ekonomiku pašmāju un ārzemju medijos.

«Baltijas Grāmatu svētki 2014» darba laiks:

28. februāris –1. marts 10.00–18.00

2. marts 10.00–17.00

Biļetes cena: EUR 1

Pensionāriem un invalīdiem, uzrādot apliecības, ieeja ir bez maksas.

Bērniem līdz 7 gadu vecumam ieeja izstādē ir bez maksas.

Ar izstādes «Skola 2014» biļeti ieeja «Baltijas Grāmatu svētkos 2014» – bez maksas.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu