Līdz šim nedzirdēts pensionāru krāpšanas veids Siguldā (125)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Creativity+ Timothy K Hamilton, CC BY-NC-ND 2.0

Līdz šim vēl nedzirdēts krāpšanas gadījums pirms dažām dienām noticis Siguldā, vēsta LNT raidījums «Degpunktā».

Divi krāpnieki - vīrietis un sieviete, kas uzdevušies par viesiem no Bulgārijas, nekaunīgi apzaguši kādu pensionāri. Viņi tēlojuši apmaldījušos tūristus, kas meklē slimnīcu.

Pensionāre Līvija krāpniekus satikusi netālu no savām mājām Rīgas ielā. Kundzei blakus apstājusies sudraba krāsas automašīna. Autovadītājs stāstījis, ka tiekot meklēta slimnīca, kurā guļot avārijā cietis darbabiedrs, kuram gaidāma operācija. Vīrietis un sieviete esot izskatījušies ļoti pieklājīgi, runājuši lauzītā krievu valodā, tāpēc kundze noticējusi.

Kad uzzinājuši, kur atrodas slimnīca, sieviete pensionārei paziņojusi, ka viņai nepieciešams sameklēt tualeti. Pensionāre piedāvājusi izmantot labierīcības viņas dzīvoklī. Kad tur ieradušies, vīrietis lūdzis, lai pensionāre palīdz samaksāt ķirurgam par operāciju, aizbildinoties, ka viņam nav eiro, līdzi esot vienīgi dolāri.

Pensionāres miteklī pirms došanās uz «slimnīcu» svešinieki atstājuši somu, kuru solījušies savākt pēc kolēģa apciemošanas. Taču somā atradusies vien konfekšu kaste, tukšs maiss un ūdens pudele. Pensionāre saklājusi galdu ar kafiju un maizītēm, lai uzcienātu viesus, taču viņi vairs nav atgriezušies.

Komentāri (125)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu