Krievijas pilsoņi no kravas vilciena izmet saiņus ar nelegālām cigaretēm (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: payorivero, CC BY-NC-ND 2.0

Trešdienas vakarā Aviācijas pārvaldes robežsargi, apsekojot robežu no gaisa ar helikopteri, pamanīja, ka no Krievijas iebraucošā kravas vilciena lokomotīves tiek izmesti vairāki saiņi, portālam «Apollo» pastāstīja robežsardzes pārstāve Jevgēnija Pozņaka.

Robežsargi novēroja, ka vilcienam tuvojoties autoceļa un dzelzceļa līnijas Zilupe - Ludza krustojumam, pirms pārbrauktuves no lokomotīves tika izmesti pieci nezināmi saiņi.

Ierodoties notikuma vietā, pie dzelzceļa sliedēm atrasti pieci saiņi melnā polietilēna iepakojumā. Saiņos bija iepakotas cigaretes «Winston» - 57 400 vienības - ar Baltkrievijas Republikas akcīzes markām.

Dzelzceļa stacijā «Rēzekne-2» robežsargi par kontrabandas cigarešu pārvietošanu aizturēja kravas vilciena lokomotīves mašīnistu un mašīnista palīgu. Abi vīrieši ir Krievijas pilsoņi. Par notikušo sākts kriminālprocess.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu