Nepieciešams:
Šokolādes kūka ar bumbieriem (12)
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
4 bumbieri
100g šokolādes
3 olas
1 glāze skābā krējuma
2 glāzes miltu
2 ēdamkarotes kakao
1 tējkarote kanēļa
1 glāze cukura
1 ēdamkarote cepampulvera
Pagatavošana:
Olas sakuļa ar cukuru, pieliek kakao, krējumu, cepampulveri, kanēli, izkausētu šokolādi un miltus.
Pusi mīklas liek ietaukotā veidnē, virsū kārto mizotu bumbieru šķēles, tad uzliek otru mīklas daļu. Cep 180 grādos apmēram 30 minūtes. Gatavību pārbauda ar kociņu.