Policija lūdz atsaukties cietušos (23)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Policijas foto

Trešdien Kurzemes iecirkņa darbinieki Aleksandra Grīna bulvāra apkārtnē aizturēja 1984.gadā dzimušu vīrieti, kurš pēcpusdienā aplaupīja 75 gadus vecu sievieti. Vīrietis sievietei nolaupīja somiņu, kurā atradās personu apliecinoši dokumenti, «Apollo» informēja policija.

Vīrietis pēc zādzības izdarīšanas devies projām, braucot ar tramvaju. Melnā apģērbā tērpies vīrietis kādam tramvaja pasažierim šķitis aizdomīgs, tādēļ pasažieris pievērsis uzmanību vīrieša darbībām. Ieraugot, ka aizdomīgais vīrietis pēta kādas sievietes somiņu un viņas personu apliecinošos dokumentus, aculiecinieks nekavējoties zvanīja policijai. Acīgais tramvaja pasažieris, ļaundarim nemanot, pieskatīja laupītāju līdz mirklim, kad notikuma vietā ieradās policijas darbinieki un vīrieti aizturēja.

Izrādījās, ka vīrietis jau iepriekš ir sodīts par līdzīgiem noziegumiem, kā arī narkotisko vielu realizēšanu. Pēc vīrieša nogādāšanas iecirknī, cietusī atpazina pāridarītāju. Aizturētais savu vainu atzīst daļēji.

Šobrīd ir uzsākts kriminālprocess par laupīšanu. Policijai ir pamatotas aizdomas, ka šis vīrietis varētu būt veicis vēl citus noziegumus.

Ikvienu, kurš ir cietis no šī vīrieša, lūdzam atsaukties un zvanīt uz Rīgas Kurzemes iecirkni: 67070800 vai 110.

Komentāri (23)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu