Rīgas 49.vidusskolai otro reizi pēc kārtas dubultuzvara «VEF Rīgas skolu superlīgā» (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Par «VEF Rīgas skolu superlīgas» uzvarētājām gan puišu, gan meiteņu konkurencē trešdien otro reizi pēc kārtas kļuva Rīgas 49.vidusskolas komandas.

Puišu sacensību finālmačā 49.vidusskola ar rezultātu 88:74 uzvarēja Rīgas 64.vidusskolu, kas pērn sacensības noslēdza trešajā vietā.

Rezultatīvākais uzvarētājiem bija Latvijas čempionvienības «VEF Rīga» basketbolists Kristaps Pļavnieks, kurš guva 27 punktus un izpildīja astoņas rezultatīvas piespēles.

Rīgas 49.vidusskola puišu sacensībās piecos turnīra gados nav uzvarējusi vienīgi 2012.gadā, kad labākā bija Rīgas Valsts 3.ģimnāzija.

Pirms tam mačā par trešo vietu Rīgas Valsts 3.ģimnāzija ar 85:73 pieveica Rīgas Valsts vācu ģimnāziju. Šajā mačā uzvarētājiem ar 22 punktiem palīdzēja Edgars Lasenbergs.

Tikmēr meiteņu turnīrā 49.vidusskolas sportistes finālā ar 71:56 pieveica Rīgas 66.speciālo vidusskolu, uzvarētāju komandā ar 24 punktiem izceļoties Paulai Tomsonei.

49.vidusskolas meitenes sacensībās triumfēja trešo gadu pēc kārtas.

Pirms tam mačā par trešo vietu Rīgas Valsts 2.ģimnāzija ar 93:28 neatstāja cerības Rīgas Valsts vācu ģimnāzijai, 30 punktus gūstot Annai Dreimanei.

Šosezon «VEF Rīgas Skolu superlīgas» turnīrā piedalījās 41 skolas 58 komandas, sacensības pirmoreiz aizvadot divās divīzijās.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu