Preiss līderis pēc Eiropas čempionāta ziemas vindsērfingā pirmās dienas (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Latvijas sportists Jānis Preiss ieņem pirmo vietu slaloma un kursa disciplīnās pēc Rīgā uz Ķīšezera ledus notiekošā Eiropas čempionāta ziemas vindsērfingā pirmās dienas, vēsta organizatori.

«Sacensības ir sākušās ļoti veiksmīgi, gluds ledus nodrošina izcilus apstākļus abu disciplīnu norisei. Pēc pirmās dienas līderis slaloma un kursa disciplīnās ir Latvijas braucējs Jānis Preiss, tomēr ļoti spēcīgi ir arī citi konkurenti, tāpēc rezultāti nākamajās divās sacensību dienās var mainīties,» izteicies «Vindsērfinga kluba 360» valdes loceklis un Eiropas čempionāta galvenais tiesnesis Ričards Liepiņš.

Sacensības pie kafejnīcas «Cabo» notiks arī piektdien un sestdien, sākoties ap plkst.11.

Savukārt apbalvošanas ceremonija «Cabo» plānota 1.martā plkst.20.

Iepriekš Latvijā notikuši vairāki Eiropas kausa posmi, bet 2009.gadā arī pasaules čempionāts ledus un sniega burāšanā. Savukārt Eiropas čempioni ziemas vindsērfingā Latvijā risinās pirmoreiz.

Pasākuma laikā norisinās arī Latvijas čempionāts ziemas vindsērfingā, kuram joprojām iespējams reģistrēties sacensību norises vietā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu