Sākusies pieteikšanās Rīgas vasaras skolai (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sākusies pieteikšanās Rīgas vasaras skolai 2014 – praktiskai dokumentālo īsfilmu veidošanas programmai, kura paredzēta žurnālistikas, mediju un filmu studiju studentiem no visas pasaules. Šogad Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes Komunikācijas studiju nodaļas organizētā vasaras skola notiks jau ceturto reizi. Vasaras skola norisināsies no 3. līdz 17. augustam Rīgā. Pieteikumu iesniegšanas termiņš ir 2014. gada 30. aprīlis.

Rīgas vasaras skola piedāvās lekcijas un seminārus par Rīgas identitāti, kā arī dos studentiem iespēju nelielās radošās grupās veidot īsfilmas par Rīgas apkaimēm. Šogad vasaras skolas laikā tiks organizēti arī braucieni uz Igaunijas galvaspilsētu Tallinu un Lietuvas galvaspilsētu Viļņu, tādējādi padarot vasaras skolu par Baltijas mēroga pasākumu. Papildus lekcijām un praktiskajām nodarbībām vasaras skolas laikā tiks piedāvāta arī bagātīga kultūras un sabiedrisko aktivitāšu programma. Šogad tā būs īpaši spilgta, jo Rīga ir 2014. gada Eiropas kultūras galvaspilsēta.

Rīgas vasaras skolas dalības maksa šogad ir 500 EUR. Studenti no Azerbaidžānas, Beļģijas, Čehijas, Francijas, Grieķijas, Horvātijas, Igaunijas, Itālijas, Izraēlas, Kazahstānas, Kipras, Dienvidkorejas, Ķīnas, Lielbritānijas, Lietuvas, Meksikas, Moldovas, Mongolijas, Peru, Polijas, Portugāles, Slovēnijas, Somijas, Spānijas, Turcijas, Turkmenistānas, Ungārijas, Uzbekistānas, Amerikas Savienotajām Valstīm, Austrijas, Dānijas, Islandes, Japānas, Norvēģijas, Slovākijas, Šveices, Vācijas un Zviedrijas var pieteikties Latvijas valdības stipendijai (pieteikšanās caur pieteikšanās formu). Studenti no Vācijas var pieteikties Vācijas Akadēmiskā Apmaiņas Dienesta (DAAD) stipendijai (pieteikšanās DAAD mājas lapā). Studentiem no citām valstīm, tai skaitā no Latvijas, rīkotāji iesaka meklēt stipendiju iespējas savās valstīs vai starptautiskajās organizācijās.

www.rigasummerschool.eu

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu